Wat is Azza


Scrapbooking is helemaal van deze tijd! Het is sinds meer dan tien jaar een groot succes in de Verenigde Staten en in Europa is er steeds meer belangstelling voor. De firma MémoArt, in 2000 opgericht in België, wil op deze ontwikkeling inspringen met de oprichting van AZZA.

Azza is vooral een origineel concept voor scrapbooking op z’n Europees. In de Verenigde Staten wordt er veel aandacht besteed aan de versiering van de fotobladen, waarbij de foto's vaak in het niet vallen en zelden uitgeknipt zijn. Bij AZZA zijn de foto’s het centrale element van een bladzijde in een fotoalbum. We gaan uit van de foto en de decoratie moet aan de foto een extra accent geven. We zijn voorstanders van eenvoudige lijnen, soberheid en goede smaak.

Onze technieken zijn voor iedereen te doen. Het doel van scrapbooking volgens AZZA is om u te helpen uw fotoalbum te verlevendigen en niet om van elke bladzijde een kunstwerk te maken. Zo wordt het inplakken van foto´s een creatief proces in plaats van een vervelende klus. Het kost wel wat meer tijd, maar het resultaat is de moeite waard!

Azza is ook een totaal concept dat het ´probleem´ van de foto´s bij de wortel aanpakt: vanaf het opbergen tot het een plaats geven in een album. Hoe vaak heeft u naar dozen vol foto´s of suffe albums gekeken waar niemand meer naar omkijkt. Wij willen u helpen om op een creatieve manier uw verhaal en dat van uw familie te vertellen waar u in de toekomst met plezier naar zult kijken en waar uw nageslacht blij mee zal zijn, omdat ze daarmee iets terug kunnen zien van het verleden van de familie.

Azza besteedt veel zorg aan de kwaliteit. Alle producten die ons logo hebben, zijn in België uitgedacht, ontworpen en geproduceerd.

AZZA heeft verspreid over België. Frankrijk en Zwitserland een team consulentes om ons product bekendheid te geven, u te helpen en te adviseren. Zij hebben een technische en pedagogische training gevolgd zodat zij bevoegd zijn bij u workshops te geven, zodat u kennis kunt maken met ons concept of uw kennis van scrapbooking te vergroten.